Produse

Produse

marți, 26 iunie 2012

Explicatie

Dincolo de faptul ca in Romania este lider de vanzari cosmetice, dincolo de cifra de afaceri extraordinara, dincolo de calitatea produselor, de raportul foarte bun calitate-pret, dincolo de implicarea in diverse campanii - Lupta impotriva cancerului la san, Lupta pentru violenta impotriva femeii, dincolo de produsele inovative si de colaborarea atat cu diverse personalitati mondene internationale - Ungaro, Cristhian Lacroix, Cyntia Rowley, Jillian Dempsey si Patrick Dempsey (Derek sau McDreamy din serialul Anatomia lui Grey), Reese Witherspoon, cat si nationale - Antonia, Smiley, Andreea Marin Banica, Loredana Groza, Andreea Raicu - AVON este mai mult decat Companie Femeilor pentru Femei - Avon este un mod de a fi :) 
Cel putin asa il percep eu. Nu vrea sa ridic pe nimeni in slavi cum se zice, dar chiar imi place Avon si sunt mandra ca fac partea din cei peste 133000 de reprezentanti din Romania si din cei peste 5 milioane de reprezentanti din intreaga lume. 
De ce inca un blog despre Avon!? Pentru ca imi doresc sa fie un altfel de blog despre Avon...nu pot inca defini acest "altfel" dar sper sa mi se confirme asteptarile dupa ceva timp.   

Un comentariu:

  1. Ai perfecta dreptate! In ultimul timp cei de la Avon au ridicat stacheta calitatii produselor lor!!!

    RăspundețiȘtergere